Рагу по-молдавськи
- Картопля 10 шт.
- Свинина 300 г
- Сосиски 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Картоплю очистити, нарізати досить великими скибочками і варити 30 хвилин.
М'ясо нарізати шматками (не дуже дрібно).
Обсмажити м'ясо на олії з усіх боків до золотистого кольору, посолити.
Сосиски нарізати кружечками.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Обсмажити цибулю на рослинній олії до прозорості і легкого золотистого кольору.
Додати до цибулі сметану. Трохи протушкувати. Посолити.
Коли звариться картопля, злити трохи води. Додати м'ясо, сосиски, цибулю в сметані і додати борошно. Тушкувати хвилин 5. Досолити за смаком, поперчити (перцю повинно бути багато).
Готове рагу подавати з солоними або консервованими огірками та помідорами. Можна картоплю розім'яти в бульйоні.
Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Торт В Мультиварке Рецепты: праздничные рецепты новогодние рецепты.
Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото.
Новогодние рецепты закусок 2014Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Украинская выпечка рецепты с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Выпечки
Здесьяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter