Рагу овочеве зі свининою

ДРУГІ СТРАВИ
630 Рагу овочеве зі свининою
Фото - Рагу овочеве зі свининою
інгредієнти:
  • Свинина (лопаткова частина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кабачок 2 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Кріп
  • Олія рослинна

Свинину нарізати на дрібні шматочки, цибулину дрібно нарізати. Добре розігріти глибоку сковороду, налити олію, і швидко обсмажити шматочки м'яса і ріпчасту цибулю на сильному вогні, постійно помішуючи. М'ясо має придбати хорошу підсмажену скоринку. Як тільки м'ясо обсмажиться, зменшити вогонь, влити у сковороду склянку води, посолити, і накривши кришкою тушкувати на повільному вогні приблизно 30-40 хвилин.

Нарізати кабачки на кубики (попередньо очистивши), дрібно нарізати помідори і натерти моркву на крупній тертці. Додати кабачок і моркву до м'яса, перемішати і тушкувати ще 10 хвилин, додати помідори. Приблизно через 5 хвилин спробувати страву на сіль, додати чорний перець, мускатний горіх, трохи сушеного базиліка, дрібно нарізаний кріп, вичавити зубчик часнику. Все перемішати, вимкнути вогонь і дати настоятися рагу 10-15 хвилин.

Адская кухня с юлией высоцкой онлайнО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни

Рецепты для ужина: как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.

www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter