Рагу овочеве зі свининою
- Свинина (лопаткова частина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кріп
- Олія рослинна
Свинину нарізати на дрібні шматочки, цибулину дрібно нарізати. Добре розігріти глибоку сковороду, налити олію, і швидко обсмажити шматочки м'яса і ріпчасту цибулю на сильному вогні, постійно помішуючи. М'ясо має придбати хорошу підсмажену скоринку. Як тільки м'ясо обсмажиться, зменшити вогонь, влити у сковороду склянку води, посолити, і накривши кришкою тушкувати на повільному вогні приблизно 30-40 хвилин.
Нарізати кабачки на кубики (попередньо очистивши), дрібно нарізати помідори і натерти моркву на крупній тертці. Додати кабачок і моркву до м'яса, перемішати і тушкувати ще 10 хвилин, додати помідори. Приблизно через 5 хвилин спробувати страву на сіль, додати чорний перець, мускатний горіх, трохи сушеного базиліка, дрібно нарізаний кріп, вичавити зубчик часнику. Все перемішати, вимкнути вогонь і дати настоятися рагу 10-15 хвилин.
Адская кухня с юлией высоцкой онлайнО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Рецепты для ужина: как приготовить почки говяжьи. Киста почки. Эффективное лечение.
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter