Рагу овочеве з фаршем
746
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (домашній) 300 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Масло вершкове (топлене) 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Ріжемо, шаткуємо, тремо продукти.
Обсмажуємо фарш на повільному вогні до напівготовності, масло не кладемо.
Додаємо цибулю та моркву.
Обсмажуємо до напівготовності.
Додаємо кабачок, наливаємо води 200 мл.
Тушкуємо до напівготовності.
Додаємо капусту, тушкуємо до напівготовності.
Додаємо масло топлене, сіль, перець, майонез і тушкуємо до готовності.
Викладаємо на тарілку, додаємо зелень.
Рецепт салат охотничий. Рецепт охотничий салат ветчина.
recepti.biz.uaПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі