Рагу овочеве з бринзою і вершками
- Кабачок 4 шт.
- Картопля 1 кг
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бринза 200 г
- Вершки 500 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Куркума
- Шафран
Картоплю очистити, помити, нарізати кубиками.
Із кабачками зробити те ж.
Нарізати моркву і цибулю кубиками.
Обсмажити всі овочі окремо один від одного на олії.
Моркву і цибулю можна обсмажити разом.
Все скласти в каструлю, в якій рагу буде тушкуватися, посолити, поперчити, додати куркуму і шафран.
Залити все вершками і поставити на вогонь, довести овочі до готовності.
Нарізати бринзу кубиками.
Бринзу додати, знявши каструлю з вогню.
Рецепт торта из тыквыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинария мясные салаты. Куриные и мясные салаты.
Рецепт торта Киевский www.recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: рецепты панакоты с фото. Рецепты с фото.
Салаты с заправкой масломМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Приготовления: рецепты салаты. Рецепты потрясающих салатов.
Рецепты и фото салатов тут
Способ приготовления салата мимоза. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter