Рагу овочеве "Смакота"
- Картопля 600 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Лавровий лист
- Вода 1 скл.
- Помідор 1
Картоплю очистити, нарізати на кубики і обсмажити на сковороді до напівготовності.
Цибулю, моркву, перець подрібнити, моркву натерти на крупній тертці, і обсмажити все на рослинній олії.
Соус. У сковороді на олії обсмажити 2 столові ложки борошна і залити кип'яченою водою. Додати спеції, перець горошком, лавровий лист, і довести до кипіння. Потім зняти з вогню і процідити.
Потім взяти товстостінну каструлю і викласти овочі шарами. Перший шар - картопля, сіль, зверху засмажка з моркви, цибулі і перцю, потім дрібно нарізаний часточками помідор. Потім знову картопля, засмажка, помідор, знову картопля, засмажка та помідор, сіль. Потім все це залити соусом і поставити на повільний вогонь. Готується все досить швидко. Тому що все вже майже готове. Тепер посипати все кропом або будь-якою іншою зеленню.
сайты рецептов диетического питания
Рецепт пасхиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter