Рагу овочеве "Літній настрій"
- Картопля 1 шт.
- Кабачoк 500 г
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Приправа (Прованські трави)
- Петрушка
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сметана 2 скл.
- Перець чорний
- Цукор 1 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Вода 400 мл
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
Овочі помити і почистити.
Порізати цибулю півкільцями, моркву соломкою і обсмажити на олії.
Додати до овочів порізаний соломкою солодкий перець, перемішати, обсмажити.
Зверху викласти порізану соломкою картоплю, приправити спеціями для картоплі, перемішати із засмажкою та обсмажити до готовності, готовий овочевий мікс перекласти в каструлю.
У сковороду налити олію і покласти почищені, порізані соломкою кабачки, посипати їх прованськими травами, обсмажити.
На підготовлені кабачки викласти порізаний кубиком помідор, посолити, перемішати і обсмажити. Готові овочі додати до картоплі з овочами в каструлю.
Заливка. Змішати сметану з томатною пастою, влити воду потроху, помішуючи, додати сіль, мелений перець, "Мівіну", цукор, подрібнений часник і борошно, ретельно перемішати і залити сумішшю овочі в каструлі, перемішати.
У рагу покласти подрібнену зелень і ретельно все перемішати, вогонь зменшити до мінімуму, прикрити кришкою і тушкувати, помішуючи, щоб не пригоріла, 20-30 хвилин.
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год. Мультиварки для выпечки.
Рецепты Приготовления: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Закупка рецепты: рецепти гарячих страв. Готовим дома. Рецепты с фото.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter