Рагу овочеве
- Кабачoк 5 шт.
- Морква 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 7 шт.
- Помідор 7 шт.
- Фарш (яловичий) 400 г
- Томатна паста 0.5 упак.
- Олія рослинна 3 ст.л.
Цибулю дрібно нарізати.
Моркву натерти на крупній тертці, можна нарізати брусками.
Кабачки почистити і нарізати кубиками.
Обсмажити фарш хвилин 5-7 на олії.
Додати цибулю і обсмажити із фаршем до прозорості цибулі.
Додати моркву і смажити до м'якості.
Коли морква стане м'якою, можна додати томатну пасту.
Викласти кабачки і тушкувати до їх готовності.
У кінці додати помідори, попередньо обдати їх окропом і зняти шкірку, потім нарізати кубиками.
Посолити, поперчити. Після додавання помідор не потрібно довго тримати на вогні рагу. Бажано через 2-3 хвилини відключити вогонь.
Подавати із картоплею.
http://recepti.biz.ua мясные салаты рецепты
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из моркови. Купить морковь, цены.
Мимоза салат рецепт. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter