Рагу овочеве
656
інгредієнти:
- Картопля 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Спаржа 200 г
- Квасоля (стручкова) 200 г
- Цибуля порей 200 г
- Олія соняшникова 5 ст.л.
- Сік лимонний 3 скл.
- Зелень (петрушка й кріп)
- Сіль
- Перець чорний
Картоплю вимити й відварити в мундирі. Остудити, очистити, нарізати кружечками.
Спаржу і квасолю відварити у підсоленій воді протягом 10 хвилин.
Цибулю порей нарізати кільцями, помідори часточками.
Всі інгредієнти з'єднати, перемішати, посолити, поперчити. Тушкувати 5 хвилин, помішуючи. Подати до столу, присипавши зеленню.
Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
www.recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты из редьки.
Рецепты С Фото на любой вкус: классический торт наполеон рецепт с фото.
Рецепт приготовления заварного кремаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі