Рагу "Ода кабачкам"
- Свинина
- Кабачок
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Майонез
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Спеції
Очистити овочі. Нарізати всі інгредієнти кубиками.
Лист злегка змастити олією, викласти м'ясо, розподіляючи рівномірно по всій поверхні. Зверху помідори. Посолити (можна додати спеції для м'яса).
З'єднати кабачки, цибулю, моркву і майонез.
Закрити цією сумішшю м’ясо із помідорами. Поставити у гарячу духовку.
Після утворення скоринки, накрити деко фольгою, щоб зверху овочі не пригоріли. Готувати до повного випаровування соку (що утворюється в процесі приготування від овочів і м'яса).
Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Рецепты индийской кухни сладости с фотоВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепты ягненок к пасхе.
Салат мимоза. Приготовить салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter