Рагу "Літній полудень"

ДРУГІ СТРАВИ
684 Рагу "Літній полудень"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1 кг
  • Кабачок (цукіні) 500 г
  • Капуста білоголова 300 г
  • Морква 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Спеції (для м´яса, суміш перців, лавровий лист)
  • Олія оливкова 150 мл

 

 

 

Рагу

Рагу У киплячу воду укинути шматки реберець і м'ясо, а також дрібно нарізану цибулю. Все разом варити близько півгодини. На сильному вогні розігріти сковороду, додати оливкову олію, укинути нашатковану капусту. Обсмажити і додати до м'яса.

фото Рагу Очистити моркву і нарізати шматочками. Потім відправити на сковорідку з олією. Потім, у каструлю з рагу.

Рагу Кабачки нарізати кубиками і доки м'ясо, морква і капуста тушкуються в каструлі, обсмажити на оливковій олії. Додати до м'яса і овочів. Все разом тушкувати близько 15 хвилин. Додати мариновані помідори.

Рагу Додати спеції і відключити каструлю. Накрити готову страву рушником на півгодини.

Салати до святкового столуСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене

Куриный рулет в лаваше recepti.biz.ua

Арахисовое масло рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты из вареного сердца.

Салат из ананаса рецепт с фото очень вкусныйМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Купить колбасу, цены - приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.

ЗдесьКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Наполеон торт рецепт. Крем для торта наполеон рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter