Рагу "Літній полудень"
- Ребра свинячі 1 кг
- Кабачок (цукіні) 500 г
- Капуста білоголова 300 г
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 4 шт.
- Спеції (для м´яса, суміш перців, лавровий лист)
- Олія оливкова 150 мл
У киплячу воду укинути шматки реберець і м'ясо, а також дрібно нарізану цибулю. Все разом варити близько півгодини. На сильному вогні розігріти сковороду, додати оливкову олію, укинути нашатковану капусту. Обсмажити і додати до м'яса.
Очистити моркву і нарізати шматочками. Потім відправити на сковорідку з олією. Потім, у каструлю з рагу.
Кабачки нарізати кубиками і доки м'ясо, морква і капуста тушкуються в каструлі, обсмажити на оливковій олії. Додати до м'яса і овочів. Все разом тушкувати близько 15 хвилин. Додати мариновані помідори.
Додати спеції і відключити каструлю. Накрити готову страву рушником на півгодини.
Салати до святкового столуСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Куриный рулет в лаваше recepti.biz.ua
Арахисовое масло рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты из вареного сердца.
Салат из ананаса рецепт с фото очень вкусныйМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Купить колбасу, цены - приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.
ЗдесьКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Наполеон торт рецепт. Крем для торта наполеон рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter