Рагу "Калейдоскоп"
- М´ясо (вирізка) 400 г
- Квасоля (стручкова, заморожена) 400 г
- Опеньки (заморожені) 200 г
- Картопля 500 г
- Помідор 200 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Сіль
М'ясо помити і порізати на середні шматочки.
Покласти в каструлю, додати лимонний сік, соєвий соус, майонез і всe гарно перемішати.
Дати постояти хвилин тридцять.
Потім додати до м'яса гриби, квасолю, порізану кубиками картоплю.
З помідорів зняти шкіру (для цього помістити їх в окріп на кілька хвилин). Порізати помідори шматочками і додати до м'яса з овочами.
Посолити.
Скласти овочі з м'ясом в рукав для запікання, додати туди півсклянки води, кінці рукава змотати дротиком.
Запікати в попередньо прогрітій до 230 градусів духовці близько 1 години.
Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты с фото: рецепты панакоты с фото.
Рецепт салата с морепродуктами тут
Натуральный рецепт от насморка - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Рецепты для праздничных блюд. Кулинария рецепты праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter