Рагу "Калейдоскоп"

ДРУГІ СТРАВИ
821 Рагу "Калейдоскоп"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • М´ясо (вирізка) 400 г
  • Квасоля (стручкова, заморожена) 400 г
  • Опеньки (заморожені) 200 г
  • Картопля 500 г
  • Помідор 200 г
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Сіль

Рагу Рагу

фото Рагу Рагу

Рагу Рагу

М'ясо помити і порізати на середні шматочки.

 

 

 

Покласти в каструлю, додати лимонний сік, соєвий соус, майонез і всe гарно перемішати.

Дати постояти хвилин тридцять.

Потім додати до м'яса гриби, квасолю, порізану кубиками картоплю.

З помідорів зняти шкіру (для цього помістити їх в окріп на кілька хвилин). Порізати помідори шматочками і додати до м'яса з овочами.

Посолити.

Скласти овочі з м'ясом в рукав для запікання, додати туди півсклянки води, кінці рукава змотати дротиком.

Запікати в попередньо прогрітій до 230 градусів духовці близько 1 години. 

 

Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты с фото: рецепты панакоты с фото.

Рецепт салата с морепродуктами тут

Натуральный рецепт от насморка - рецепт бисквитного рулета с кремом.

Рецепты для праздничных блюд. Кулинария рецепты праздничные блюда.