Рагу "Качині історії"
- Субпродукти качині (шия, крила, печінка, серце, шлунок) 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста квашена 150 г
- Чорнослив без кісточки 100 г
- Курага 100 г
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Цибуля зелена
- Олія рослинна
Качині субпродукти обробити, промити. У казані або качатниці (потрібна посудина з товстими стінками) розігріти олію. Обсмажити субпродукти протягом 10 хвилин на сильному вогні.
Коли все добре обсмажиться, залити водою на 2 пальці вище качки. Посолити й поперчити.
Накрити кришкою, тушкувати на середньому вогні хвилин 30. Картоплю, моркву, цибулю очистити і нарізати. Після закінчення 30 хвилин вийняти субпродукти.
Картоплю нарізану кружечками покласти у бульйон.
Через три хвилини відправити моркву.
Субпродукти остудити, а потім відокремити м'ясо від кісточок, печінку, серце і шлунок нарізати.
Коли картопля звариться до напівготовності, додати цибулю півкільцями.
Коли картопля буде майже готова, додати, попередньо промиті, нарізані курагу, чорнослив і часник.
Через 5 хвилин додати квашену капусту.
Тушкувати 3 хвилини. Додати лавровий лист.
Додати нарізану крупно зелену цибулю.
Прикрасити зеленню.
Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты панакоты с фото.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - кулинария блюда из печени.
Мультиварка Philips: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua постный майонез в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter