Рагу "Качині історії"

ДРУГІ СТРАВИ
725 Рагу "Качині історії"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Субпродукти качині (шия, крила, печінка, серце, шлунок) 1 шт.
  • Картопля 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Капуста квашена 150 г
  • Чорнослив без кісточки 100 г
  • Курага 100 г
  • Часник 2 зуб.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Цибуля зелена
  • Олія рослинна

Рагу Качині субпродукти обробити, промити. У казані або качатниці (потрібна посудина з товстими стінками) розігріти олію. Обсмажити субпродукти протягом 10 хвилин на сильному вогні.

Рагу Коли все добре обсмажиться, залити водою на 2 пальці вище качки. Посолити й поперчити.

фото Рагу Накрити кришкою, тушкувати на середньому вогні хвилин 30. Картоплю, моркву, цибулю очистити і нарізати. Після закінчення 30 хвилин вийняти субпродукти.

Рагу Картоплю нарізану кружечками покласти у бульйон.

Рагу Через три хвилини відправити моркву.

Рагу Субпродукти остудити, а потім відокремити м'ясо від кісточок, печінку, серце і шлунок нарізати.

Рагу Коли картопля звариться до напівготовності, додати цибулю півкільцями.

Рагу Коли картопля буде майже готова, додати, попередньо промиті, нарізані курагу, чорнослив і часник.

Рагу Через 5 хвилин додати квашену капусту.

Рагу Тушкувати 3 хвилини. Додати лавровий лист.

Рагу Додати нарізану крупно зелену цибулю.

Рагу Прикрасити зеленню.

Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты панакоты с фото.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - кулинария блюда из печени.

Мультиварка Philips: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.ua постный майонез в домашних условиях

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter