Рагу із яловичини з овочами
652
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Кабачoк (цукіні) 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Капуста білоголова
- Соєвий соус
- Спеції (сіль, перець, розмарин)
- Масло вершкове
М'ясо нарізати шматками, замаринувати у соєвому соусі і розмарині.
Овочі почистити, нарізати довільно.
Викласти все шарами на деко: картопля, морква, м'ясо, цибуля, баклажани, кабачки, перець, капуста, шматочки вершкового масла. Кожен шар солити і посипати меленим перцем.
Накрити фольгою і поставити у духовку.
Запікати години півтори.
Зняти фольгу, укласти зверху помідори і залишити запікатися ще хвилин 10.
Подавати зі сметанкою і зеленню.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня доставка. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат святковий рецепт.
recepti.biz.ua авокадо яйцо салат фото рецепт
ТутБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі