Рагу із яловичини та грибів
795
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Гриби (свіжі: печериці, гливи) 150 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Селера (коренева) 40 г
- Картопля 5 шт.
- Бульйон (яловичий або грибний) 200 г
- Вино біле сухе 50 г
- Вино порто 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Цибуля маринована
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Приправа (прованські трави: розмарин, чебрець, базилік, майоран, лавровий лист)
- Цукор (коричневий) 0.5 ч.л.
- Гриби сушені (білі, лисички) 40 г
Замочити сушені гриби.
М'ясо посолити, поперчити, обсмажити на сильному вогні до скориночки, зменшити вогонь.
Нарізати цибулю, свіжі гриби.
Додати до м'яса і тушкувати 5-10 хв.
Вміст сковорідки викласти у каструлю, додати гриби сушені, селеру кореневу, цибулю мариновану, прованські трави.
Додати вино біле сухе, порто, цукор коричневий і бульйон, щоб покрило м'ясо.
Тушкувати близько 1 години, доки м'ясо не стане м'яким, (при необхідності додавати бульйон). Додати картоплю (очищену, розрізану на 4 частини), і тушкувати ще хвилин 20-30 на маленькому вогні.
Праздничные салаты на Новый год 2014Праздничное агентство
Томленые овощи по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі