Рагу із яловичини та грибів

ДРУГІ СТРАВИ
750 Рагу із яловичини та грибів
Фото - Рагу із яловичини та грибів
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 500 г
  • Гриби (свіжі: печериці, гливи) 150 г
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Селера (коренева) 40 г
  • Картопля 5 шт.
  • Бульйон (яловичий або грибний) 200 г
  • Вино біле сухе 50 г
  • Вино порто 2 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Цибуля маринована
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Приправа (прованські трави: розмарин, чебрець, базилік, майоран, лавровий лист)
  • Цукор (коричневий) 0.5 ч.л.
  • Гриби сушені (білі, лисички) 40 г

Рагуізговядіниігрібов інгредієнти

Рагуізговядіниігрібов Замочити сушені гриби.

фото Рагуізговядіниігрібов М'ясо посолити, поперчити, обсмажити на сильному вогні до скориночки, зменшити вогонь.

Рагуізговядіниігрібов М'ясо Нарізати цибулю, свіжі гриби.

Рагуізговядіниігрібов Гриби Додати до м'яса і тушкувати 5-10 хв.

Рагуізговядіниігрібов Гриби Вміст сковорідки викласти у каструлю, додати гриби сушені, селеру кореневу, цибулю мариновану, прованські трави.

Рагуізговядіниігрібов Лук-шалот Додати вино біле сухе, порто, цукор коричневий і бульйон, щоб покрило м'ясо.

Рагуізговядіниігрібов Селера Тушкувати близько 1 години, доки м'ясо не стане м'яким, (при необхідності додавати бульйон). Додати картоплю (очищену, розрізану на 4 частини), і тушкувати ще хвилин 20-30 на маленькому вогні.

Праздничные салаты на Новый год 2014Праздничное агентство

Томленые овощи по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter