Рагу із яловичини по-мексиканськи
687
інгредієнти:
- Яловичина
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Паприка червона
- Базилік
- Перець чорний
- Лимон
- Зелень
- Борошно
- Сіль
Нарізати яловичину на кубики для рагу, обсмажити на соняшниковій або оливковій олії.
Додати нарізану ріпчасту цибулю та моркву.
Нарізати дрібними кубиками червону паприку і додати у рагу.
Коли рагу трохи підсмажиться, залити суміш склянкою води, додати спеції, сіль, перець, зелень і тушкувати.
Із половинки лимона вичавити сік і влити у рагу. Тушкувати до готовності.
Коли рагу майже готове, додати одну-дві неповні столові ложки борошна, щоб соус трохи загус і вимкнути.
Салат морепродукты рецепт тут
recepti.biz.uaРецепты и советы
Печень рецептБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі