Рагу із тушонкою

ДРУГІ СТРАВИ
1208 Рагу із тушонкою
Фото - Рагу із тушонкою
інгредієнти:
  • Картопля 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський (великий) 1 шт.
  • Тушонка 1 бан.
  • Сіль
  • Спеції
  • Олія рослинна

Нарізати картоплю брусочками, викласти у каструлю. Залити водою, щоб покрила картоплю, варити на маленькому вогні до готовності.

Цибулю нарізати півкільцями, перець - соломкою, моркву натерти на крупній тертці, спасерувати на олії чи жиру.

Коли овочі стануть м'якими, додати тушонку. Тримати на вогні, перемішуючи, доки тушонка не розійдеться.

У готову картоплю викласти вміст сковороди, посолити, додати пару лаврових листочків, чорний перець, трави.

Довести до кипіння і зняти з вогню.

Рецепты американской кухни с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт маргариты пиццы классическойВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter