Рагу із тушонкою
1230
інгредієнти:
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський (великий) 1 шт.
- Тушонка 1 бан.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Нарізати картоплю брусочками, викласти у каструлю. Залити водою, щоб покрила картоплю, варити на маленькому вогні до готовності.
Цибулю нарізати півкільцями, перець - соломкою, моркву натерти на крупній тертці, спасерувати на олії чи жиру.
Коли овочі стануть м'якими, додати тушонку. Тримати на вогні, перемішуючи, доки тушонка не розійдеться.
У готову картоплю викласти вміст сковороди, посолити, додати пару лаврових листочків, чорний перець, трави.
Довести до кипіння і зняти з вогню.
Рецепты американской кухни с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт маргариты пиццы классическойВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі