Рагу із солодкого перцю з м'ясом
636
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець солодкий 2 шт.
- Кукурудза (консервована) 1 бан.
- Олія рослинна
- Сік лимона
- Перець червоний мелений
- Сіль
М'ясо нарізати тонкими скибочками, солодкий перець - смужками. Цибулю і часник дрібно посікти.
Обсмажити м'ясо в розігрітій олії, покласти цибулю, часник і перець. Смажити ще 4 хвилини.
Додати лимонний сік, трохи води, кукурудзу. Приправити сіллю і перцем, довести до готовності.
Перед подачею посипати страву листочками петрушки.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Топперы для тортов - торт дитячий на день народження.
Рецепты приготовление канапе. Искусство приготовления канапе.
Салат французский рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі