Рагу із риби з печерицями та броколі

ДРУГІ СТРАВИ
687 Рагу із риби з печерицями та броколі
Фото - Рагу із риби з печерицями та броколі
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Сметана 100 г
  • Сік лимона
  • Кріп 1 пуч.
  • Сіль
  • Риба (біла: тріска, судак, пікша, сом, минь) 500 г
  • Броколі (свіжа) 500 г
  • Печериці 200 г
  • Перець

Рагу з риби з печерицями та брокколі інгредієнти Броколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття, стебла нарізати кружечками завтовшки 2 см. У каструлі закип'ятити воду, підсолити. Опустити у неї броколі на 3 хв, потім перекласти шумівкою у посудину із холодною водою, через 2 хв відкинути на дуршлак, дати стекти всій воді. Відвар з-під броколі зберегти.

Рагу з риби з печерицями та брокколі Печериці вимити, розрізати на четвертинки, збризнути 1 ст. л. лимонного соку. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями.

У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, 3 хв обсмажувати гриби. Додати цибулю і готувати ще 4 хв.

фото Рагу з риби з печерицями та брокколі Влити відвар з-під броколі, додати сметану. Покласти у сковороду броколі, посолити, поперчити, перемішати.

Рагу з риби з печерицями та брокколі Цибуля ріпчаста Рибне філе промити, обсушити паперовими серветками, нарізати невеликими шматочками. Збризкати залишеним лимонним соком.

У середину сковороди акуратно викласти шматочки риби. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 7 хв. Зняти з вогню. Готову страву посипати дрібно нарізаним кропом, прикрасити кружечками лимона.

 

Рецепт приготовления борща Украинского. Рецепт приготовления Украинского и казахского борща.

Потрясающе вкусный салат - салат з куркою та грибами. Поилки для домашней птицы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter