Рагу із риби з печерицями та броколі
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сметана 100 г
- Сік лимона
- Кріп 1 пуч.
- Сіль
- Риба (біла: тріска, судак, пікша, сом, минь) 500 г
- Броколі (свіжа) 500 г
- Печериці 200 г
- Перець
Броколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття, стебла нарізати кружечками завтовшки 2 см. У каструлі закип'ятити воду, підсолити. Опустити у неї броколі на 3 хв, потім перекласти шумівкою у посудину із холодною водою, через 2 хв відкинути на дуршлак, дати стекти всій воді. Відвар з-під броколі зберегти.
Печериці вимити, розрізати на четвертинки, збризнути 1 ст. л. лимонного соку. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями.
У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, 3 хв обсмажувати гриби. Додати цибулю і готувати ще 4 хв.
Влити відвар з-під броколі, додати сметану. Покласти у сковороду броколі, посолити, поперчити, перемішати.
Рибне філе промити, обсушити паперовими серветками, нарізати невеликими шматочками. Збризкати залишеним лимонним соком.
У середину сковороди акуратно викласти шматочки риби. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 7 хв. Зняти з вогню. Готову страву посипати дрібно нарізаним кропом, прикрасити кружечками лимона.
Рецепт приготовления борща Украинского. Рецепт приготовления Украинского и казахского борща.
Потрясающе вкусный салат - салат з куркою та грибами. Поилки для домашней птицы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter