Рагу із риби "Лінива вечеря"
- Філе риби (минтай) 4 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль, перець
- Петрушка
- Олія соняшникова 8 ст.л.
Рибу, не розморожуючи, нарізати шматками. Помідори очистити від шкірки, нарізати часточками. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці.
У велику сковороду укласти шарами: помідори, філе, посолити, поперчити, цибулю, моркву. Знову шарами філе, посолити, поперчити, цибуля, помідори.
Полити соняшниковою олією. Поставити у духовку на 7 хв при 250 градусах.
Додати часточки лимона, петрушку. Ще на 3 хв у духовку.
Рис промити і укинути у сковороду так, щоб він повністю покрився рідиною. Знову у духовку на 10-15 хв (рис залишається трохи недовареним). Духовку вимкнути, але сковороду залишити у ній ще хвилин на 10 - рис дійде сам.
Салат из брокколи рецепты с фото пошаговоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, блины, окрошка.
Приготовление канапе на шпажках с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Майонез на молокеПроизводство майонеза
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter