Рагу із риби "Калдерайда де Пейшен"
- Риба 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Петрушка
- Перець чорний (горошком)
- Лавровий лист
- Олія оливкова 100 г
Картоплю нарізати кільцями на три частини.
Моркву, кабачки, цибулю, помідор нарізати кільцями шириною 0,5 см.
Свіжу рибу нарізати на великі шматочки.
Перший шар - це обов'язково морква, лавровий лист, перець горошком, кілька гілочок петрушки.
Другий шар - картопля.
Третій - помідори і всі інші інгредієнти шарами.
Кожен шар посолити і поперчити.
На 4-5 шар додати пару лаврових листочків, кілька горошин перцю і петрушку.
Зверху укласти рибу, посолити і поперчити.
Влити 100 г оливкової олії і 100 мл води. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні 30 хв, до готовності картоплі і моркви.
Води з олією оливковою повинно бути стільки, щоб покрило наполовину картоплю.
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты ягненок к пасхе http://recepti.biz.ua
Слоеный салат с Курицей и корейской морковьюА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления. Рецепты приготовления блюд.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter