Рагу із риби "Калдерайда де Пейшен"

ДРУГІ СТРАВИ
1039 Рагу із риби "Калдерайда де Пейшен"
Фото - Рагу із риби
інгредієнти:
  • Риба 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кабачок (цукіні) 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Перець солодкий 0.5 шт.
  • Петрушка
  • Перець чорний (горошком)
  • Лавровий лист
  • Олія оливкова 100 г

Рагу з риби Картоплю нарізати кільцями на три частини.

Моркву, кабачки, цибулю, помідор нарізати кільцями шириною 0,5 см.

Рагу з риби фото Рагу з риби

Свіжу рибу нарізати на великі шматочки.

Рагу з риби Перший шар - це обов'язково морква, лавровий лист, перець горошком, кілька гілочок петрушки.

Рагу з риби Другий шар - картопля.

Третій - помідори і всі інші інгредієнти шарами.

Кожен шар посолити і поперчити.

Рагу з риби На 4-5 шар додати пару лаврових листочків, кілька горошин перцю і петрушку.

Рагу з риби Зверху укласти рибу, посолити і поперчити.

Рагу з риби Влити 100 г оливкової олії і 100 мл води. Накрити кришкою і готувати на середньому вогні 30 хв, до готовності картоплі і моркви.

Рагу з риби

Води з олією оливковою повинно бути стільки, щоб покрило наполовину картоплю.

ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты ягненок к пасхе http://recepti.biz.ua

Слоеный салат с Курицей и корейской морковьюА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления. Рецепты приготовления блюд.

ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter