Рагу із курячої печінки із яблуком та солодким перцем
- Печінка куряча 500 г
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Яблуко зелене 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелена 50 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
Овочі вимити. Перець звільнити від плодоніжки і насіння. У яблука видалити серцевину.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, перець - короткими смужками, яблуко - невеликими шматочками, зелену цибулю - кільцями.
Печінку нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору (4-6 хв).
Потім викласти в окрему посудину.
У тій же сковороді обсмажити овочі: ріпчасту цибулю, перець і яблуко.
З'єднати печінку із овочами, зеленою цибулею, посолити, поперчити.
Накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати до готовності (близько 15 хв).
Консервация овощей в автоклавеконсервация овощей
Мультиварка Philips - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Экзотический торт: рецепт торта бисквит с фруктами. Торт с фруктами.
Рецепты приготовления блюд: рецепти холодних закусок з фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты на Рождество здесь
Простые рецепты вкусных салатов - праздничные новогодние салаты.
Кексы в магазине Rozetka: кокосовые кексы рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter