Рагу із курки у гірчично-вершковому соусі
779
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 1 скл.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Масло вершкове
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до прозорості в олії.
Додати нарізане кубиками куряче філе і обсмажувати до злегка золотистого кольору курки.
Додати у сковороду сметану і гірчицю. Перемішати і тушкувати на невеликому вогні 10 хвилин.
Посолити, поперчити. Подавати з рисом.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Отдых у моря без посредников: салат ласточкино гнездо фото.
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме.
Рецепт приготовление селедку под шубойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі