Рагу із кролика
- Кролик (ніжки) 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Вода (мінеральна) 0.5 л
- Часник 8 зуб.
- Петрушка (свіжа) 1 пуч.
- Перець болгарський (зелений) 1 шт.
- Перець білий (мелений)
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Лимон 0.5 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
Ніжки кролика промити, ретельно видалити відколи кісточок. Залити мінералкою.
Вичавити сік половинки лимона, перемішати, залишити на годину-півтори.
Порізати зелений перець великими шматками.
Часник порізати, але не вичавлювати.
Петрушку нарубати теж досить крупно.
Моркву нарізати напівкружечками.
Злити воду із кролика, додати у каструлю перець, часник, моркву і петрушку, долити оливкову олію і посипати білим перцем. Посолити.
Все ретельно перемішати. Залишити на кілька годин ще.
Вийняти ніжки із овочів і обсмажити до золотавої скоринки, тільки щоб прихопити верх.
Одночасно овочі тушкувати у казані.
Обсмажити ніжки, відправити у казан, перемішати.
1 ложку борошна обсмажити із вершковим маслом.
Долити води (приблизно літр), грудочки розбити віночком. Додати ложку томатної пасти, посолити.
Залити кролика і тушкувати на тихому вогні під кришкою мінімум годину.
Подавати рагу із картопляним пюре або макаронами.
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Песочный пирог с яблокамипесочный пирог с яблоками
http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Мультиварка Philips: рецепты выпечка в микроволновой печи.
Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter