Рагу із болгарським перцем

ДРУГІ СТРАВИ
1409 Рагу із болгарським перцем
Фото - Рагу із болгарським перцем
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, курка) 300 г
  • Морква 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Перець болгарський 5 шт.
  • Сіль

Рагу з болгарським перцем інгредієнтиМ'ясо порізати на дрібні шматочки, підсмажити на олії. Скласти у каструльку, долити води, щоб повністю покрила м'ясо і поставити на маленький вогонь.

Рагу з болгарським перцемЦибулю порізати кубиками, моркву натерти на тертці й підсмажити. Додати до м'яса тушкуватися.

 

фото Рагу з болгарським перцемПерець помити, очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками. Додати до м'яса і овочів, накрити кришкою і тушкувати хвилин 15.

Рагу з болгарським перцем М'ясоПомідори ошпарити кип'ятком, очистити і нарізати. Покласти у каструлю. Усе тушкувати на повільному вогні до готовності. Посолити.

Как приготовить летний салат: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить салат Мимоза.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Мимоза салат с сыромРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter