Рагу із болгарським перцем
- М´ясо (свинина, курка) 300 г
- Морква 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 5 шт.
- Перець болгарський 5 шт.
- Сіль
М'ясо порізати на дрібні шматочки, підсмажити на олії. Скласти у каструльку, долити води, щоб повністю покрила м'ясо і поставити на маленький вогонь.
Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на тертці й підсмажити. Додати до м'яса тушкуватися.
Перець помити, очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками. Додати до м'яса і овочів, накрити кришкою і тушкувати хвилин 15.
Помідори ошпарити кип'ятком, очистити і нарізати. Покласти у каструлю. Усе тушкувати на повільному вогні до готовності. Посолити.
Как приготовить летний салат: рецепт приготовления салата мимоза. Как приготовить салат Мимоза.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мимоза салат с сыромРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter