Рагу із бараниною, картоплею та сочевицею
- Баранина (рeбра) 500 г
- Сочевиця (зелeна) 0.75 скл.
- Картопля 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Опеньки (заморожені) 100 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції (базилік, імбир, майоран, куркума)
- Цукор
- Олія рослинна
- Зелень (кріп і петрушка)
Баранину нарізати на шматочки. Обсмажити у казані на олії.
Додати воду, щоб добре покрила м'ясо. Варити хвилин 20, спочатку на сильному вогні (до кипіння), потім на середньому. Посолити.
Додати промиту сочевицю. Варити майже до повної готовності сочевиці.
Картоплю очистити. Моркву очистити, нарізати брусочками. Обсмажити на олії.
Нарізати цибулю соломкою, додати до моркви. Обсмажити разом 3 хвилини.
До овочів додати спеції і нарізаний часник. Можна додати трохи цукру.
Коли сочевиця буде майже готова, додати картоплю, нарізану великими кубиками та опеньки.
За 5 хвилин до готовності картоплі додати овочі. Варити 5-7 хвилин. Додати зелень.
Вимкнути вогонь і залишити настоятися хвилин 30, накривши кришкою.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Купить капусту, цены - кулинария капуста брокколи.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мясные салаты с грибамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Духовые шкафы: блюда из картофельного пюре в духовке.
Рецепт салата мимоза с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter