Рагу із бараниною
- Баранина 400 г
- Картопля 1 кг
- Печериці свіжі 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (кріп і кінза)
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
- Спеції (суміш для баранини і гострий червоний перець)
Нарізати моркву кубиками й обсмажити на олії.
Додати до моркви перець, нарізаний кубиками.
Нарізати печериці пластинками, а цибулю дрібною соломкою. Додати до овочів.
Додати баранину, яку попередньо посипати спеціями для баранини, і залишити на 20 хвилин.
Додати дрібно нарізаний часник.
Додати зелень.
Додати сметану, розмішати і залишити тушкуватися на маленькому вогні, накривши кришкою.
Очистити картоплю, нарізати невеликими шматочками. Зварити.
Коли картопля звариться до готовності, злити половину води, і додати тушковане м'ясо з овочами. Воно увесь цей час тушкувалося. Посолити і поперчити.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно - новогодние праздничные блюда.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаКулинарные рецепты
Купить кондитерку: медовик торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter