Рагу із баранини
- Баранина 800 г
- Картопля 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський (жовтий і червоний) 2 шт.
- Часник 7 зуб.
- Пастернак (корінь петрушки) 1 шт.
- Горошок зелений (консервований) 125 г
- Бульйон (м´ясний, овочевий або на травах) 500 мл
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Борошно пшеничне 1.5 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Баклажан розрізати навпіл, натерти сіллю і залишити на півгодини, щоб пішла можлива гіркота.
Помідор перетерти в пюре, шкірку викинути.
Промити баранину, обсушити серветкою і обсмажити на олії до золотавої скоринки.
Обсмажене м'ясо скласти у велику чавунну каструлю, залити бульйоном, додати томатне пюре. Довести до кипіння, посолити і поперчити, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин.
Овочі очистити, із перцю видалити кісточки. Баклажани промити від солі і віджати сік, що виділився.
Всі овочі (крім часнику) нарізати кубиками й обсмажити хвилин 10 на олії, посолити.
Зачерпнути ополоником трохи бульйону із каструлі і розвести в ньому злегка підсушене на сковороді борошно.
Додати обсмажені овочі і розведене борошно до м'яса, перемішати і тушкувати до готовності картоплі (близько 25 хвилин).
Додати в рагу зелений горошок і подрібнений часник. Вогонь можна вимкнути одразу, накрити каструлю кришкою і дати настоятися ще кілька хвилин.
Подавати гарячим.
Рецепты Приготовления: салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Мебель от производителя недорого: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Как приготовить летний салат - праздничные новогодние салаты.
Рецепт салата из морепродуктов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter