Рагу ірландське
- Яловичина 600 г
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Картопля 450 г
- Часник 1 зуб.
- Лавровий лист
- Розмарин
- Бульйон (курячий) 1.5 л
- Морква 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Капуста білоголова
М'ясо залити холодною водою, закип'ятити, злити воду, остудити у холодній воді.
Розтопити масло у великій каструлі, додати половину цибулі, половину картоплі, часник, трави і пасерувати кілька хвилин. Додати м'ясо і залити усе бульйоном. Кип'ятити на повільному вогні 30 хвилин під кришкою. М'ясо має бути приготовлене наполовину, картопля повинна трохи розварюватися і згущувати бульйон.
Додати моркву, готувати ще 10 хвилин, потім додати решту картоплі - ця частина у страві буде цілою, готувати 15-20 хвилин, додати капусту, ще трохи поварити. Посолити, поперчити.
ЗдесьСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза.
Оригинальные Кремы - крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
recepti.biz Выпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Доставка готовой еды на неделю: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пляцков с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Любите жареную курочку: как правильно приготовить соус бешамель. Продукты для азиатской кухни.
Салат Мимоза - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter