Рагу
- Телятина 2 кг
- Індичка 1 кг
- Гарбуз 1 кг
- Помідор 200 г
- Картопля 400 г
- Морква 50 г
- Гриби (опеньки чи лисички) 70 г
- Олія рослинна 200 г
- Сметана
- Пиво темне 1.5 скл.
- Перець чорний горошком
- Сіль
- Лавровий лист
- Рис
Телятину, індичку, гарбуз, помідори, картоплю, моркву, гриби дрібно нарізати і разом із рисом укласти в качатницю, ретельно перемішати і залити 100 мл олії і 1 л пива, поставити в духовку на 3 поділку близько 1 години.
Перемішати ще раз, додати сіль, перець і поставити на 1 поділку духовки, далі температура не змінюється близько 2 годин (перемішувати частіше).
Додати 250 г сметани і лавровий лист, можна додати трохи східних спецій для плову і готувати близько 3 годин.
Додати залишені сметану, пиво і олію, ретельно перемішати і тушкувати ще 5-6 годин (можна залишити на ніч).
Перед подачею на стіл - добре приправити свіжою зеленню (петрушка, кріп, цибуля).
Праздничное новогодние мясные рецепты. Новогодние праздничные рецепты.
Домашний Йогурт VIVO: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний йогурт Лактина.
Бисквитный пирог с тыквой recepti.biz.ua
рецепты салатов на англ. языке
Как приготовить летний салат - кулинарный сайт. Кулинарные рецепты (С фото.
Рецепт рахат лукума с фотоКулинарные рецепты
Рецепты из баклажанов - приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - торты без выпечки рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter