Рагу
- М´ясо куряче
- Картопля
- Кабачок (молодий)
- Капуста
- Цибуля ріпчаста
- Зелень
- Часник
- Томатна паста
- Морква
Нарізати м'ясо на порції, картоплю і кабачки - кубиками, капусту нашаткувати.
Заздалегідь приготувати піджарку із цибулі, моркви і томатної пасти, а також підготувати дрібно нарізаний часник і зелень.
Все по черзі обсмажити пару хвилин на сковороді (м'ясо, картоплю, кабачки і капусту), викладати шарами в каструлю, пересипаючи кожен шар піджаркою, зеленню і часником, трохи солі і перцю на кожний шар.
Коли всі інгредієнти у каструлі, налити трохи води, якщо її немає від піджарки та олії (на якій обсмажувалися овочі) і поставити на повільний вогонь хвилин на 30, все залежить від готовності м'яса.
Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Как приготовить вкусный шашлык - выпечка на новый год с фото. Кухонные Принадлежности.
Кулинарные рецепты с фотографиями выпечкаКулинарная энциклопедия. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Праздничные блюда рецепт. Рецепты блюд праздничного стола с фото.
Медовик тортТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter