Рагу
- Капуста білоголова 1 кг
- Гриби 600 г
- Телятина (варена) 350 г
- Перець солодкий 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 6 шт.
- Сир твeрдий 70 г
- Олія
- Зелень
- Спеції (сіль, перець)
Цибулю почистити й нарізати чвертькільцями.
У перцю видалити плодоніжки і очистити від насіння. Дрібно нашаткувати.
Відварену телятину нарізати смужками.
Гриби почистити і нарізати пластинками.
Капусту дрібно нашаткувати.
На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Коли стане прозорою, додати перець. Як тільки аромат перцю буде явно відчуватися, зняти сковорідку з вогню.
Капусту тушкувати на малому вогні. При зарум'янюванні капусти додати цибулю з перцем, гриби і м'ясо.
Ретельно все перемішати, приправити сіллю і чорним меленим перцем. Довести до готовності. Це, приблизно, 15 хвилин.
Готову масу викласти на деко з високими бортиками (деко злегка змастити олією).
Зробити в рагу 6 поглиблень.
У кожне поглиблення вбити по яйцю, зберігши жовток цілим. Присолити яйця.
Посипати зверху тертим сиром. І відправити в духовку на 20 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Простые рецепты - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Картинки с изображением пиццы. Рецепт приготовления пиццы картинками.
инструменты для приготовления канапе
Простые вкусные рецепты салатов. Кулинария рецепты вкусных салатов.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой.
Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи.
ЗдесьПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter