Рагу

ДРУГІ СТРАВИ
596 Рагу
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 кг
  • Гриби 600 г
  • Телятина (варена) 350 г
  • Перець солодкий 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 6 шт.
  • Сир твeрдий 70 г
  • Олія
  • Зелень
  • Спеції (сіль, перець)

Цибулю почистити й нарізати чвертькільцями.

У перцю видалити плодоніжки і очистити від насіння. Дрібно нашаткувати.

Відварену телятину нарізати смужками.

Гриби почистити і нарізати пластинками.

Капусту дрібно нашаткувати.

На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Коли стане прозорою, додати перець. Як тільки аромат перцю буде явно відчуватися, зняти сковорідку з вогню.

фото Капусту тушкувати на малому вогні. При зарум'янюванні капусти додати цибулю з перцем, гриби і м'ясо.

Ретельно все перемішати, приправити сіллю і чорним меленим перцем. Довести до готовності. Це, приблизно, 15 хвилин.

Готову масу викласти на деко з високими бортиками (деко злегка змастити олією).

Зробити в рагу 6 поглиблень.

У кожне поглиблення вбити по яйцю, зберігши жовток цілим. Присолити яйця.

Посипати зверху  тертим сиром. І відправити в духовку на 20 хвилин.

При подачі посипати зеленню. 

 

Простые рецепты - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Картинки с изображением пиццы. Рецепт приготовления пиццы картинками.

инструменты для приготовления канапе

Простые вкусные рецепты салатов. Кулинария рецепты вкусных салатов.

Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой.

Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи.

ЗдесьПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter