"Радість Кощія"

ДРУГІ СТРАВИ
647 "Радість Кощія"
Фото -
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Хліб (вчорашній) 60 г
  • Рис (варений) 1 скл.
  • Родзинки 0.5 скл.
  • Горіхи волоські 0.5 скл.
  • Бульйон (курячий) 0.25 скл.
  • Базилік 0.5 ч.л.
  • Розмарин 0.5 ч.л.
  • Петрушка 0.5 ч.л.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)

Цибулю нашаткувати, часник порубати, хліб нарізати кубиками, горіхи покришити. Обсмажити на олії цибулю з часником до напівготовності.

Змішати цибулю, шматочки хліба, рис, базилік, розмарин, петрушку, 1/2 ст. л. солі і перець, додати родзинки, горіхи і бульйон, акуратно перемішати.

фото Шкіру качки проколоти виделкою в найжирніших місцях, змастити залишеною сіллю, акуратно начинити. Перекласти качку грудкою догори у форму для запікання (якщо качка занадто жирна - підкласти грати).

Тушкувати в духовці при середній температурі близько двох годин, періодично поливати качку отриманим жиром. Перед подачею на стіл на 20 хвилин накрити качку фольгою.

Прикрасити.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт.

Салаты из вареного сердца с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

салати з морквою по корейськи

Фермерские продукты - крем из сгущенного молока. Купить Крем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter