"Радість Кощія"
- Качка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Хліб (вчорашній) 60 г
- Рис (варений) 1 скл.
- Родзинки 0.5 скл.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Бульйон (курячий) 0.25 скл.
- Базилік 0.5 ч.л.
- Розмарин 0.5 ч.л.
- Петрушка 0.5 ч.л.
- Сіль 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
Цибулю нашаткувати, часник порубати, хліб нарізати кубиками, горіхи покришити. Обсмажити на олії цибулю з часником до напівготовності.
Змішати цибулю, шматочки хліба, рис, базилік, розмарин, петрушку, 1/2 ст. л. солі і перець, додати родзинки, горіхи і бульйон, акуратно перемішати.
Шкіру качки проколоти виделкою в найжирніших місцях, змастити залишеною сіллю, акуратно начинити. Перекласти качку грудкою догори у форму для запікання (якщо качка занадто жирна - підкласти грати).
Тушкувати в духовці при середній температурі близько двох годин, періодично поливати качку отриманим жиром. Перед подачею на стіл на 20 хвилин накрити качку фольгою.
Прикрасити.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт.
Салаты из вареного сердца с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Фермерские продукты - крем из сгущенного молока. Купить Крем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter