Пюре для ледачих
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Печериці 5 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
- Горох зелений (консервований) 1 бан.
Дрібно нарізати цибулю та гриби.
Обсмажити цибулю, доки не стане золотавою і солодкуватою, потім додати гриби і смажити до готовності. Посолити, додати спеції.
Злити з консервної банки з горохом воду, висипати горох в миску і розім'яти в пюре. У міру розминання поступово додавати олію - так воно легше перетворюється на пюре і смак не такий сухий.
Додати горохове пюре в гриби, добре перемішати і трошки обсмажити разом, додаючи олію по потребі.
Салати з копченою куркою рецептисалати з копченою куркою
Соус из апельсинов с хреном. Закуски и соусы из хрена.
Готовим со вкусом: рецепты американской кухни с фото.
Торты без выпечки с творогом и желатиномВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда. Блюда - Серий: 226.
Майонез рецептРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter