П'яний язик
788
інгредієнти:
- Язик яловичий 1 шт.
- Часник
- Вино червоне 0.5 скл.
- Бульйон 1 ч.л.
- Вершки 0.5 скл.
- Масло вершкове
- Перець чорний (мелений)
Відварений язик остудити і нарізати на великі шматки.
Обсмажити на вершковому маслі і викласти на тарілку.
У тій же олії обсмажити подрібнений часник, влити вино, поперчити, додати бульйон і влити вершки.
Соус кип'ятити на великому вогні 2 хв, щоб вино трохи випарувалося.
Соусом полити шматочки язика.
Прикрасити страву листям салату і посипати горішками.
Рецепты без выпечкиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Рецепт шашлыка: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Рецепт приготовления пиццы в картинках.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі