П'яний кролик
- Кролик 1 шт.
- Кориця мелена
- Зелень петрушки
- Пиво світле 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Листя салату
- Олія рослинна
Кролика обробити на порційні шматочки, обсмажити на олії, при цьому умочуючи кожен шматочок кролика у мелену корицю і петрушку. Після смаження, кролика перекласти в іншу каструлю, краще у казанок, а в олію, що залишилася, покласти порізані 2-4 цибулини, 2-3 морквини і всe обсмажити, залити пляшкою світлого пива. Овочами залити кролика, посолити, поперчити, посипати петрушкою і поставити у духовку до готовності. Подавати на стіл у великій тарілці, на дно покласти листя салату, а зверху посипати петрушкою.
Лечение в домашних условиях: печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.
Салат с копченым мясом рецептКулинарные рецепты
Рецепт салата вкуснятинаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сахарная паста,мастика для тортов - торт дитячий на день народження. Торт на день рождения.
рецепты салатов из ассорти морепродуктов
Рецепты с мидиями с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовления торта маковое наслаждение recepti.biz.ua
Сравнение эспрессо кофеварок. Обслуживание эспрессо-машин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter