П'яні стегенця у гірчично-житньому соусі
575
інгредієнти:
- Стегно куряче 6 шт.
- Пиво 0.5 л
- Хліб (чорний) 200 г
- Гірчиця
- Сіль
- Спеції
- Петрушка
Розігріти казанок (гусятницю).
Добре обмазати гірчицею 6 скибок чорного хліба.
Покласти стегна у казан, залити пивом.
Викласти зверху хліб.
Посолити, поперчити, додати спеції (базилік, хмелі-сунелі).
Періодично помішуючи, тушкувати хвилин 40 (доки хліб майже повністю не розлізеться).
Додати петрушку і тушкувати ще хвилин 5.
Додати овочі для гарніру.
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
вкусные торты на день рождения рецепты
Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі