"П'яні" грудки
609
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Вино червоне 80 г
- Спеції (перець, сіль)
- Олія рослинна
Нарізати філе курки скибочками, посолити, додати спеції, залити червоним вином.
Все ретельно перемішати і залишити маринуватися хвилин на 10-15.
Розігріти сковороду з олією і викласти на неї шматочки філе.
Смажити хвилин 5-8 на одній стороні.
На гарнір можна приготувати цвітну капусту, ріжки.
При подачі на стіл прикрасити томатним соусом.
Рецепты диетических супчиков. Кулинарные рецепты-диетические блюда.
Салати з ананасом куркоюсалати з ананасом
Слоеный Рыбный салат. Рецепты Рыбного салата цезарь.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі