"П'яні" грудки

ДРУГІ СТРАВИ
610 "П'яні" грудки
Фото -
інгредієнти:
  • Філе куряче 400 г
  • Вино червоне 80 г
  • Спеції (перець, сіль)
  • Олія рослинна

Нарізати філе курки скибочками, посолити, додати спеції, залити червоним вином.

Все ретельно перемішати і залишити маринуватися хвилин на 10-15.

Розігріти сковороду з олією і викласти на неї шматочки філе.

Смажити хвилин 5-8 на одній стороні.

На гарнір можна приготувати цвітну капусту, ріжки.

При подачі на стіл прикрасити томатним соусом. 

 

Рецепты диетических супчиков. Кулинарные рецепты-диетические блюда.

Салати з ананасом куркоюсалати з ананасом

Слоеный Рыбный салат. Рецепты Рыбного салата цезарь.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter