П'яні горщики

ДРУГІ СТРАВИ
913 П'яні горщики
Фото - П'яні горщики
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, яловичина, індичка, курка) 400 г
  • Картопля 6 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Пиво світле 1 скл.
  • Помідор (консервовані у власному соку) 4 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа
  • Олія рослинна

П'яні горщики інгредієнти Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на олії.

П'яні горщики Додати порізану кружечками моркву. Обсмажувати декілька хвилин. Потім викласти зі сковороди в окрему посудину.

фото П'яні горщики На олії, що залишилася від смаження цибулі та моркви, обсмажити шматочки м'яса.

П'яні горщики М'ясо Додати пиво, злегка посолити, поперчити. Можна присипати приправою для м'яса замість солі і перцю. Хто не дуже любить пиво, можна додати тільки для запаху, навпіл розвівши із водою.

Тушкувати м'ясо 6-8 хвилин.

П'яні горщики Картопля Картоплю порізати кубиками, присипати приправою для картоплі.

П'яні горщики Морква У горщики розкласти картоплю, зверху викласти м'ясо. Покласти по 1 лавровому листку.

П'яні горщики Лук Зверху викласти обсмажені цибулю із морквою.

П'яні горщики Пиво світле Останнім шаром покласти розрізані навпіл мариновані помідори зрізом донизу. Залити все пивним соусом від м'яса, соус повинен практично повністю покрити вміст горщиків, накрити кришками і поставити у духовку на 1 годину.

П'яні горщики Помідор

 

Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти до нового року. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Салати з чорносливом з фотосалати з чорносливом

Тестомес б/у. Всегда в наличии: выпечка домашнего хлеба рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Торты без выпечки рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaхолодные закуски в лаваше

Как приготовить летний салат: салат с языка рецепт. Осетинские пироги на заказ.

Рецепт торт наполеон 12 частей. Торт наполеон по рецепту французских поваров.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter