П'яне м'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
558 П'яне м'ясо
Фото - П'яне м'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Зелень (петрушка, кріп) 6 пуч.
  • Горілка 100 г
  • Сіль
  • Перець

М'ясо нарізати шматочками як для смаження, посолити, поперчити, залишити на 20 хвилин помаринувати. Нарізати зелену цибулю і укласти на дно каструлі. Викласти поверх цибулі шар м'яса. Дрібно порізаною зеленню засипати м'ясо, щоб вийшла подушка близько сантиметра. Зверху укласти знову м'ясо і знову зелень, і так чергувати. Зелені повинно бути багато. Вилити 100 г горілки в каструлю. Щільно закрити кришкою і поставити на дуже повільний вогонь. У процесі готування кришку не відкривати, інакше смак загубиться. На гарнір подати цілу варену картоплю.

салаты из жареных грибов

Консервация овощей на зиму без уксусаконсервация овощей

мясные салаты с ананасом

Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.

Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты

Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з креветками з фото.

Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепты с творогом фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

блины с грибами рецепт с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter