П'яне м'ясо
- Свинина 1 кг
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Зелень (петрушка, кріп) 6 пуч.
- Горілка 100 г
- Сіль
- Перець
М'ясо нарізати шматочками як для смаження, посолити, поперчити, залишити на 20 хвилин помаринувати. Нарізати зелену цибулю і укласти на дно каструлі. Викласти поверх цибулі шар м'яса. Дрібно порізаною зеленню засипати м'ясо, щоб вийшла подушка близько сантиметра. Зверху укласти знову м'ясо і знову зелень, і так чергувати. Зелені повинно бути багато. Вилити 100 г горілки в каструлю. Щільно закрити кришкою і поставити на дуже повільний вогонь. У процесі готування кришку не відкривати, інакше смак загубиться. На гарнір подати цілу варену картоплю.
Консервация овощей на зиму без уксусаконсервация овощей
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з креветками з фото.
Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты с творогом фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter