"П'яна" відбивна із яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
612 "П'яна" відбивна із яловичини
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Вино червоне сухе 60 мл
  • Сіль
  • Перець духмяний
  • Приправа

М'ясо корейки на кісточці (5 шт.) вимити, підсушити на серветці, видалити непотрібні плівки.

Корейку відбити із двох сторін, посолити, поперчити, додати спеції і залишити хвилин 30 просочитися.

фото Цибулю і перець нарізати півкільцями.

Готове м'ясо обваляти у борошні.

Обсмажити із двох сторін до золотистого кольору.

На іншій сковороді обсмажити цибулю і перець.

Обсмажені цибулю і перець перекласти на обсмажене м'ясо, додати вино і тушкувати під закритою кришкою 50 хв.

Додати зелень кропу і тушкувати ще хвилин 5.

Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Вкуснейшие рецепты тут.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат белочка рецепт. Готовим со вкусом.

Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Холодные закуски: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски для банкета.

Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Приготовление пищи в микроволновке рецепты www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами.

Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter