"П'яна" відбивна із яловичини
- М´ясо
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Вино червоне сухе 60 мл
- Сіль
- Перець духмяний
- Приправа
М'ясо корейки на кісточці (5 шт.) вимити, підсушити на серветці, видалити непотрібні плівки.
Корейку відбити із двох сторін, посолити, поперчити, додати спеції і залишити хвилин 30 просочитися.
Цибулю і перець нарізати півкільцями.
Готове м'ясо обваляти у борошні.
Обсмажити із двох сторін до золотистого кольору.
На іншій сковороді обсмажити цибулю і перець.
Обсмажені цибулю і перець перекласти на обсмажене м'ясо, додати вино і тушкувати під закритою кришкою 50 хв.
Додати зелень кропу і тушкувати ще хвилин 5.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Вкуснейшие рецепты тут.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат белочка рецепт. Готовим со вкусом.
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Холодные закуски: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски для банкета.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление пищи в микроволновке рецепты www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами.
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter