"П'яна" свиняча рулька
- Рулька свиняча 1 шт.
- Вино (червоне, сухе) 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Сіль 2 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець (чорний, запашний) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Приготувати маринад. У каструлі змішати вино, воду. Додати сіль, перець, лавровий лист, порізану цибулю і часник.
У маринад занурити підготовлену рульку. Залишити маринуватися на 12 годин.
Через 12 годин поставити рульку у маринаді варитися до готовності (1,5 години).
На гарнір приготувати капусту. У казан налити олію, обсмажити цибулю, моркву. Додати томатну пасту.
Потім додати капусту. Тушкувати капусту до готовності. У процесі тушкування додати часник, сіль, чорний перець. У готову капусту додати свіжу зелень.
Для рульки підготувати суміш: у чашці змішати майонез і вичавлений через прес часник.
Відварену рульку дістати із бульйону і натерти майонезно-часниковою сумішшю. Поставити у духовку і випікати до золотистої скоринки.
Готову рульку подати із тушкованою капустою.
Салат с копченым мясом рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца.
Мультиварки для выпечки - новогодние блюда рецепты с фото.
Вкусные рецепты с фото: печенье из творога розочки. Купить творог, цены.
Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.
http://recepti.biz.ua кофейня шоколадница торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter