"П'яна" свиняча рулька

ДРУГІ СТРАВИ
805 "П'яна" свиняча рулька
Фото -
інгредієнти:
  • Рулька свиняча 1 шт.
  • Вино (червоне, сухе) 1 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Перець (чорний, запашний) 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Приготувати маринад. У каструлі змішати вино, воду. Додати сіль, перець, лавровий лист, порізану цибулю і часник.

фото У маринад занурити підготовлену рульку. Залишити маринуватися на 12 годин.

Через 12 годин поставити рульку у маринаді варитися до готовності (1,5 години).

На гарнір приготувати капусту. У казан налити олію, обсмажити цибулю, моркву. Додати томатну пасту.

Потім додати капусту. Тушкувати капусту до готовності. У процесі тушкування додати часник, сіль, чорний перець. У готову капусту додати свіжу зелень.

Для рульки підготувати суміш: у чашці змішати майонез і вичавлений через прес часник.

Відварену рульку дістати із бульйону і натерти майонезно-часниковою сумішшю. Поставити у духовку і випікати до золотистої скоринки.

Готову рульку подати із тушкованою капустою.

Салат с копченым мясом рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Вкусные рецепты для похудения - салаты из вареного сердца.

Мультиварки для выпечки - новогодние блюда рецепты с фото.

Вкусные рецепты с фото: печенье из творога розочки. Купить творог, цены.

Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.

http://recepti.biz.ua кофейня шоколадница торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter