П'яна рум'яна курочка
886
інгредієнти:
- Курка
- Сіль
- Кетчуп
- Часник
- Пиво світле
- Перець чорний
- Спеції
Курочку розрізати на шматки.
Натерти спеціями (можна зробити це заздалегідь, щоб добре промаринувалося).
Намазати кетчупом і посипати меленим часником.
Викласти шматочки в глибоке деко або сковороду.
Залити пивом.
Випікати 40-50 хвилин, доки не википить все пиво.
Томленые овощи по рецепту Юлии Высоцкой здесь
Рецепты и фото салатов здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі