"П'яна" печеня
- Яловичина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Пиво 375 мл
- Соус Ворчестерський (бальзамічний оцет) 1 ч.л.
- Цукор-пісок 3 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Сіль, перець
М’ясо обваляти у борошні.
Нагріти духовку до 200 градусів.
Обсмажити м'ясо на великому вогні до скориночки і скласти у вогнетривку ємність.
Нарізати цибулю півкільцями і додати туди ж разом із пивом, цукром, соусом і сіллю. Накрити кришкою.
Поставити у духовку і запікати півгодини. Потім зменшити температуру до 180-160 градусів і продовжувати хвилин 40. Якщо м'ясо жорстке, то треба тримати довше.
При подачі посипати свіжою петрушкою. Дуже добре із нейтральним гарніром - пюре, рис.
Куриный рулет с чечевицей. Сырно-куриный рулет.
Салат с ананасом и Курицей и грибами тут
recepti.biz.ua рецепт салата язык
Як зробити новорчн кульки з нитоккульки
Рецепт салата из лапши и морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter