"П'яна" печеня

ДРУГІ СТРАВИ
660 "П'яна" печеня
Фото -
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Пиво 375 мл
  • Соус Ворчестерський (бальзамічний оцет) 1 ч.л.
  • Цукор-пісок 3 ст.л.
  • Борошно пшеничне
  • Сіль, перець

М’ясо обваляти у борошні.

Нагріти духовку до 200 градусів.

фото Обсмажити м'ясо на великому вогні до скориночки і скласти у вогнетривку ємність.

Нарізати цибулю півкільцями і додати туди ж разом із пивом, цукром, соусом і сіллю. Накрити кришкою.

Поставити у духовку і запікати півгодини. Потім зменшити температуру до 180-160 градусів і продовжувати хвилин 40. Якщо м'ясо жорстке, то треба тримати довше.

При подачі посипати свіжою петрушкою. Дуже добре із нейтральним гарніром - пюре, рис.

 

Куриный рулет с чечевицей. Сырно-куриный рулет.

Салат с ананасом и Курицей и грибами тут

recepti.biz.ua рецепт салата язык

Як зробити новорчн кульки з нитоккульки

Рецепт салата из лапши и морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.