П'яна курочка з грибами у сметані
738
інгредієнти:
- Філе куряче 700 г
- Гриби печериці 400 г
- Перець болгарський (червоний, великий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Вино біле 0.5 скл.
- Сметана 250 г
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції (для курки і чорний перець)
- Зелень
Філе, цибулю, перець дрібно нарізати, гриби - навпіл і на часточки.
Курку і цибулю обсмажити.
Додати вино і гриби, тушкувати, бульйон, що з'явиться, злити майже увесь в окрему посудину.
Додати болгарський перець, продовжити тушкувати.
Із сметани, майонезу, бульйону та спецій зробити соус і вилити його на сковорідку.
Тушкувати до загустіння, посипати зеленню.
Торт В Мультиварке Рецепты - блюда из картофельного пюре в духовке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі