П'яна курочка
- Курка 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Пиво темне 330 мл
- Бульйон курячий 400 мл
- Крохмаль 3 ст.л.
- Кмин 0.5 ч.л.
Духовку нагріти до 200 градусів. М'ясо вимити, обсушити, нарізати порційними шматками, натерти сіллю і перцем, обсмажити з усіх боків в рослинній олії і викласти зі сковороди. Цибулю і моркву нарізати шматочками і підрум'янити в жирі від м'яса. Додати томатну пасту, борошно і все разом протушкувати. Влити пиво і бульйон. М'ясо викласти в посуд для тушкування, залити соусом і тушкувати в духовці протягом 1 години.
М'ясо викласти, сік від тушкування процідити через сито і довести до кипіння. Розвести крохмаль у холодній воді і, помішуючи, поступово влити в соус. Посолити, поперчити і приправити кмином.
М'ясо подати під соусом.
Кулинарные рецепты диетических блюд. Рецепт диетического хлеба на соде.
Новые рецепты салатов с фотографиямиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter