П'яна курочка

ДРУГІ СТРАВИ
662 П'яна курочка
Фото - П'яна курочка
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Пиво темне 330 мл
  • Бульйон курячий 400 мл
  • Крохмаль 3 ст.л.
  • Кмин 0.5 ч.л.

Духовку нагріти до 200 градусів. М'ясо вимити, обсушити, нарізати порційними шматками, натерти сіллю і перцем, обсмажити з усіх боків в рослинній олії і викласти зі сковороди. Цибулю і моркву нарізати шматочками і підрум'янити в жирі від м'яса. Додати томатну пасту, борошно і все разом протушкувати. Влити пиво і бульйон. М'ясо викласти в посуд для тушкування, залити соусом і тушкувати в духовці протягом 1 години.

М'ясо викласти, сік від тушкування процідити через сито і довести до кипіння. Розвести крохмаль у холодній воді і, помішуючи, поступово влити в соус. Посолити, поперчити і приправити кмином.

М'ясо подати під соусом. 

 

Кулинарные рецепты диетических блюд. Рецепт диетического хлеба на соде.

картинки пиццы

Новые рецепты салатов с фотографиямиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.

рецепт домашнего приготовления майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter