"П'яна курка" у білому вині
- Курка (молода) 1.2 кг
- Цибуля 3 шт.
- Вино біле сухе 200 мл
- Спеції
Молоду курочку порізати невеликими шматочками і обсмажити на сковороді.
Цибулю порізати кільцями і обсмажити до золотистого кольору, додати вино і тушкувати пару хвилин.
Курку посипати спеціями, сіллю і викласти щільно у глибоке деко.
Залити цибулею з вином, щоб цибуля залишилая зверху. Додати трохи води (1 склянку), щоб вся підлива майже покрила курку.
Поставити у гарячу духовку на годину.
Кафе-Бар на Бауманской! Акции - мясные блюда для фуршета.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт вкусной домашней колбасы. Мультиварка Philips.
Салат с курицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салат с языком. Рецепт салат язык.
Рецепт торта медовикаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - оригинальные салаты из морепродуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепт торту пяна вишняПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter