"П'яна курка" у білому вині

ДРУГІ СТРАВИ
670 "П'яна курка" у білому вині
Фото -
інгредієнти:
  • Курка (молода) 1.2 кг
  • Цибуля 3 шт.
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Спеції

Молоду курочку порізати невеликими шматочками і обсмажити на сковороді.

Цибулю порізати кільцями і обсмажити до золотистого кольору, додати вино і тушкувати пару хвилин.

фото Курку посипати спеціями, сіллю і викласти щільно у глибоке деко.

Залити акуратно цибулею з вином, щоб цибуля залишалася зверху. Додати трохи води (1 склянка), щоб вся підлива майже покривала курку.

Поставити у гарячу духовку на годину.

Рецепт похудения в одной капсуле - салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с фетой. Рецепты для пекарни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter