"П'яна курка" у білому вині
670
інгредієнти:
- Курка (молода) 1.2 кг
- Цибуля 3 шт.
- Вино біле сухе 200 мл
- Спеції
Молоду курочку порізати невеликими шматочками і обсмажити на сковороді.
Цибулю порізати кільцями і обсмажити до золотистого кольору, додати вино і тушкувати пару хвилин.
Курку посипати спеціями, сіллю і викласти щільно у глибоке деко.
Залити акуратно цибулею з вином, щоб цибуля залишалася зверху. Додати трохи води (1 склянка), щоб вся підлива майже покривала курку.
Поставити у гарячу духовку на годину.
Рецепт похудения в одной капсуле - салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с фетой. Рецепты для пекарни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі