"Пулетка"
664
інгредієнти:
- Курка 600 г
- Часник 3 зуб.
- Гриби (свіжі) 300 г
- Вино (біле) 250 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно
- Лавровий лист
- Кетчуп
- Петрушка
Курку порізати на порційні шматочки.
Посолити, поперчити, додати спеції для птиці і гранульований часник.
Кожен шматочок обкачати у борошні і обсмажити до золотистої скоринки на олії.
Обсмажити гриби.
Часник порізати пластинами і покласти на курку.
Туди ж влити біле вино.
Зверху засипати грибами і полити кетчупом.
Закрити сковороду кришкою і тушкувати 30-40 хв.
Хвилин за 5 до готовності покласти лавровий лист.
Готову страву посипати подрібненою петрушкою.
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт. Рецепты печенья без масла.
Як зробити кульки з нитоккульки
ТутИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі