"Пулетка"

ДРУГІ СТРАВИ
664 "Пулетка"
Фото -
інгредієнти:
  • Курка 600 г
  • Часник 3 зуб.
  • Гриби (свіжі) 300 г
  • Вино (біле) 250 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Борошно
  • Лавровий лист
  • Кетчуп
  • Петрушка

Курку порізати на порційні шматочки.

Посолити, поперчити, додати спеції для птиці і гранульований часник.

Кожен шматочок обкачати у борошні і обсмажити до золотистої скоринки на олії.

Обсмажити гриби.

Часник порізати пластинами і покласти на курку.

Туди ж влити біле вино.

Зверху засипати грибами і полити кетчупом.

Закрити сковороду кришкою і тушкувати 30-40 хв.

Хвилин за 5 до готовності покласти лавровий лист.

Готову страву посипати подрібненою петрушкою.


Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт. Рецепты печенья без масла.

Як зробити кульки з нитоккульки

ТутИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter