Пудинг
- Курка 2 кг
- Цибуля ріпчаста 75 г
- Морква 80 г
- Булка 200 г
- Молоко 500 мл
- Масло вершкове 250 г
- Яйце 12 шт.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Спеції
Відварити курку з цибулею і морквою у невеликій кількості води, зняти м'ясо із кісток, очистити від шкіри і пропустити його три-чотири рази через м'ясорубку разом з намоченою в молоці і віджатою булкою.
Масло розтерти і поступово додавати в нього по одному жовтку (8 шт.). Змішати з курячим фаршем, поперчити, посолити, всипати рубану зелень, з'єднати із збитими в круту піну білками, перекласти всю масу у форму, густо обмазану маслом і пересипану сухарями. Закрити кришкою і варити на пару 1 годину.
Подавати на тарілці, заливши соусом.
Соус - яйця (4 шт.) дрібно нарубати, змішати з олією, зеленню петрушки і кропу, бульйоном, посолити.
Рецепты салатов на любой вкус: американские салаты рецепты. Простые рецепты.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ТутКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Маковый торт царица эстерСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter