Птиця, фарширована грибами

ДРУГІ СТРАВИ
787 Птиця, фарширована грибами
Фото - Птиця, фарширована грибами
інгредієнти:
  • Гусак (індичка, качка, курка) 1 шт.
  • Гриби свіжі (білий гриб, підосичники, підберезник, маслюки, опеньки) 6 кг
  • Крупа перлова (рис або "геркулес") 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1.5 кг
  • Листя хрону 8 шт.
  • Листя лопуха 7 шт.
  • Сир твердий (бринза) 300 г
  • Часник 300 г

Птах, фарширована грибами - рецепт для гурманів! інгредієнти

Птах, фарширована грибами - рецепт для гурманів!

фото Птах, фарширована грибами - рецепт для гурманів!

Птах, фарширована грибами - рецепт для гурманів! Птах

Гриби помити, очистити, нарізати на великі часточки, пару раз відварити, зливаючи воду, викласти у казан і трохи обсмажити в олії з цибулею, посолити, у кінці смаження додати топлене сільське масло (можна вершкове).

 

У готові гриби додати перловку (можна вівсяну крупу "Геркулес") і дрібно нашатковану ріпчасту цибулю, все гарно перемішати і начинити тушку птиці. Нафаршировану птицю рясно змастити натертим часником і загорнути в листя хрону, обв'язати шпагатом і поверх загорнути в листя лопуха, попередньо ошпарені окропом, обв'язати шпагатом і поверх - рідким житнім тістом.

Укласти у велику чавунну сковорідку і відправити в добре протоплену руську піч на ніч.

Вранці акуратно зняти листя з обсмаженим тістом, щоб не "поранити" ніжну шкірку, посипати тушку дрібно тертим твердим сиром, змішаним з приправами для гриля.

Розвести вогонь у печі і дати "облизати" полум'ям готову фаршировану тушку птиці до появи золотистої скоринки, після чого викласти птицю на велику тарілку і гарячу подати до столу.

Осетинские пироги на заказ - салаты из жареных грибов. Семена грибов вешенки купить.

Рецепт борща украинскогоКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте

recepti.biz.ua шашлык из куриных сердец

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter